Velkommen til Østre Skole

Frank Forsberg Petersen den 10-10-2017

Opdatering

Skoleledelserne sendte tirsdag en meddelelse rundt til alle forældre – i hvert fald i udskolingen- om en hadegruppe/profil på Snapchat.

Den konkrete gruppe/profil blev hurtig lukket, og de 2 elever, der oprindeligt stod bag, er meget kede af det og chokerede over, at det gik så vidt- det var på ingen måde deres intention.

Vi er glade for den meget positive respons og tilbagemeldinger om, at det er blevet taget alvorligt, og har ført til gode samtaler i hjemmene.

Vi råder forældre til stadig at tage del i børn og unges digitale liv, og få de gode snakke om moral og etik, så vi fremadrettet forhåbentligt ikke ser denne slags historier.

Kære forældre

Vi er blevet gjort opmærksomme på , at der er oprettet en hate-konto på snapchat, hvor alle fra Middelfart kan blive hængt ud. Gruppen henvender sig til alle skolebørn i kommunen, og vi har set de første eksempler på yderst ubehagelige  chats, hvor elever skriver om andre elever.
    Vi opfordrer jer til at tale med jeres børn om dette. Giver dette anledning til yderligere bekymring, er I velkommen til at henvende jer til undertegnede eller SSP-konsulent Bo Hansen 21275697.

Frank Forsberg Petersen
    Skoleleder Østre Skole

Frank Forsberg Petersen den 16-10-2017
    Kære forældre og vælgere
    Torsdag den 26. oktober afholder folkeskolerne i Middelfart Kommune et valgmøde på Vestre Skole og du/I er hermed inviteret til at deltage. Det samme er samtlige byrådsmedlemmer såvel som alle opstillede kandidater til det kommende kommunalvalg. For arrangementets overordnede tema er ‘Folkeskolen - i går, i dag og i morgen’.
    Vi blandt andet ønsker, at diskutere følgende emner:
    1) Folkeskolens økonomiske arbejdsrammer
    2) Brugen af Understøttende Undervisning kontra to-lærer-ordningen
    3) Digitalisering i undervisningen, 21st century skills og BYOD.
    4) Elevstrømmen fra kommune- til privatskoler
    5) Den lektieintegreret skole - giver det mening?

Vi har engageret TV2 Fyns Thomas Mengers til at lede debatten som ordstyrer, så vi får skabt et valgmøde, hvor diskussionen kommer til at foregå i en god og konstruktiv tone, og hvor samtlige parter kan blive hørt.
    Vi håber, at du vil bakke op omkring valgmødet og vi glæder os til at se dig til en aften i lokaldemokratiets tegn, hvor vi sætter et centralt valgemne i den verserende valgkamp på dagsordenen.

Arrangementet, der finder sted i Vestre Skoles Samlingssal klokken 19.00 til 21.00 den 26. oktober, vil naturligvis være åben for offentligheden.
    Mød op og deltag i den demokratiske proces om vores fælles folkeskole!

Venlig hilsen og vel mødt
    Skolebestyrelserne i Middelfart kommune
    Frank Forsberg Petersen den 16-10-2017

Folkemøde i Middelfart d. 30. oktober

Kære Forældre

Mandag d. 30. oktober får Middelfart Kommune besøg af Connie Hedegaard, der er klimaambassadør for vores klimalab. I den forbindelse vil der være en masse spændende aktiviteter på Nytorv og på rådhuset.

Via dette link kan I se et program for dagen: www.middelfart.dk/folkemoede

Man kan bl.a. prøve om det er muligt at omdirigerer vand, prøve en el-bil, se bæredygtige løsninger på energiforsyning og der vil være forskellige smagsprøver på bæredygtig mad.

Alle aktiviteterne kan opleves på Nytorv fra kl. 16:00 – 18:00.