• Østre Skole

Velkommen til Østre Skole

• Henriette Ærendal Mikkelsen den 11-05-2015
    Get Moving

I ugerne 21 og 22 sætter Sundhedsstyrelsen fokus på fysisk aktivitet blandt børn og unge med Get Moving kampagnen.
    Budskabet er, at I som forældre kan give jeres børn en gave for livet ved at støtte dem i at være mere fysisk aktive.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn og unge er fysisk aktive i mindst 60 minutter om dagen, men det er langt fra alle der lever op til denne anbefaling.

Det kan du som forælder være med til at lave om på! Læs mere på www.getmoving.dk og se inspirationsvideoer fra kampagnen her.
    På Get Movings facebookside vil der i kampagneperioden være mulighed for at vinde en cykel til dig og dit barn.

• Henriette Ærendal Mikkelsen den 06-05-2015
    Ny app til forældreintra

Forældreintra har fået en større overhaling og et ansigtsløft på mobilfronten. I den forbindelse har ITS learning lavet en app til forældreintra.

Mere info via dette link: http://www.itslearning.dk/saa-er-appen-til-foraeldreintra-klar

Det er blandt andet blevet lettere at tilgå forældreintra via appen hvis man har børn på flere skoler.

Der følger en app til elevintra senere på året.